LEGFRISSEBB HÍREK:

ÚTLEZÁRÁS

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2017. május 29-től a Zsámbéki úton megkezdődik az útfelújítás, ezért ez az útszakasz időszakosan vagy időnként teljesen le lesz zárva. Kérjük Önöket, hogy a gyalogos, kerékpáros illetve gépjárműves közlekedést a település többi utcájában bonyolítsák. Az esetleges kellemetlenségekért szíves elnézésüket és türelmüket kérjük!

 
MEGHÍVÓ

Herceghalom Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2017. május 30-án kedden, 17.00 órakor tarja soron következő ülését, melyre ezúton tisztelettel meghívjuk. 

 
MEGHÍVÓ

a 2017. május 29-én 18 órától  kezdő lakossági fórumra, melyen tájékoztatást kapnak a Herceghalom község területére vonatkozó településfejlesztési koncepcióról

 
Meghívó

Herceghalom Község Önkormányzata Képviselő-testületének Pénzügyi és Településfejlesztési Bizottsága 2017. május 25-én 17,30 órakor nyilvános ülést tart, melyre ezúton meghívjuk. 

 
Kérdőív az új Településfejlesztési Koncepcióhoz

Kérjük a Tisztelt Lakosságot, hogy a kérdőív kitöltésével támogassák a tervezés folyamatát.

A kérdőív a címre kattintva jeleníthető meg.

Együttműködésüket köszönjük!

 

Herceghalom Község Önkormányzata

 
Meghívó

A Humán és Környezetvédelmi Bizottság soron következő ülését 2017. május 23-án, kedden, 17.30 órai kezdettel tartja a Polgármesteri Hivatal tanácskozó termében.

 
Álláspályázat

jogász munkakör betöltésére

 
Álláspályázat

védőnői munkakör betöltésére

 
MÁV Zrt tájékoztatója

A MÁV-START Zrt. tájékoztatta a Személyközlekedési Igazgatóságot, hogy 2017. május 17-től 2017. június 01-ig Budapest-Keleti – Kelenföld állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt a mellékletben szereplő vonatok módosított menetrend szerint közlekednek.

 
Hulladékgyűjtő zsákok értékesítésében bekövetkezett változásokról tájékoztatás