LEGFRISSEBB HÍREK:

MEGHÍVÓ

Herceghalom Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2019. május 28. napján 17,00 órakor nyilvános ülést tart, melyre ezúton meghívjuk. 

 
Őszre megépül a két új tanterem

2019. május 20-án Erdősi László polgármester aláírta a Herceghalmi Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola két tanteremmel történő bővítésére irányuló szerződést.

A beruházás bruttó értéke: 120.765.145,-Ft  (nettó: 95.090.666,-Ft)

Előzetes tájékoztatás szerint a munkálatok 2019. június 17. kezdődnek és várhatóan az őszi szünet után az iskolások már birtokba vehetik a két új tantermet.

Herceghalom Község Önkormányzata

 
Munkálatok a Gesztenyés úton

Tisztelt Lakosok!

Várhatóan ezen a héten elkezdődik a Gesztenyés úton a hiányzó egyedek pótlásához szükséges tuskómarás, mely körülbelül 1 hétig tart naponként 8 - 16 óra között. A munkálatok zajjal és időnként félpályás útlezárással járnak. A munkavégzés hétvégén szünetel.

A kellemetlenségért szíves elnézésüket és türelmüket kérjük!

Polgármesteri Hivatal

 
ÉRTESÍTÉS

Tisztelt Lakosság!

Értesítjük Önöket, hogy a Coop Bolt mögötti piac területén lévő kivágott gesztenyefák elvihetőek 2019. május 20-tól. A szállításról mindenkinek magának kell gondoskodni. Kérjük, hogy legyenek tekintettel egymásra, ne egy személy vigye el az egész mennyiséget. 

 
Tájékoztatás kormányablakok 2019. május 25-26-i ügyfélfogadásáról
 
Elektronikai hulladék gyűjtése

Időpont: 2019. június 22. szombat 8.00-12-00 óra között a Coop üzlet mögötti piac területén.

 
Veszélyes hulladék gyűjtése

Időpont: 2019. május 25. szombat 8.00-12-00 óra között a Coop üzlet mögötti piac területen. 

 
Bölcsődei jelentkezés a 2019/2020. nevelési évre

Tisztelt Lakosok!

Herceghalom Község Önkormányzata a településen élő bölcsődés korú gyermekek napközbeni ellátását 2019. január 1-től a Mackó Családi Bölcsődével kötendő feladatellátási szerződés útján teljesíti. A vonatkozó 1997. évi XXXI. törvény értelmében az önkormányzatnak azon gyermekek részére kell biztosítani a napközbeni ellátást, ahol az azonos címen élő közeli hozzátartozók mindegyike munkaviszonyban, foglalkoztatási jogviszonyban áll; nappali tagozaton tanul és ezt igazolja.

 
Zöld matricák postázása

A Zöld Bicske Kft. tájékoztatása szerint várhatóan április 3-tól kipostázásra kerülnek a zöld matricák. A matrica felragasztható bármilyen 120 literes zsákra, 1 méternél rövidebb, 0,5 méternél nem nagyobb átmérőjű, szorosan összekötött gallykötegre. Amennyiben a zöld matrica felhasználásra került a zöld hulladék további elszállításához zsákot lehet vásárolni az önkormányzatnál 420 Ft-os áron vagy Bicskén a Zöld Bicske Kft.-nél 2060 Bicske, Csákvári út 45. alatti ügyfélszolgálati irodán. 

Zöld hulladék szállítása: április 16. és november 30. között minden hónap harmadik kedd, de áprilisban 30-án és májusban 10-én is, októberben 26-án és novemberben 8-án is. 

A 2019. évi hulladéknaptár elérhető a www.herceghalom.hu oldalon is.

 
Önkormányzati ingatlanok értékesítésére kiírt pályázat felfüggesztése

Tájékoztatjuk a Tisztelt Érdeklődőket, hogy a Képviselő-testület 2019. április 1. napján megtartott rendkívüli ülésén úgy határozott, hogy hosszabb időre felfüggeszti a településen levő, önkormányzati tulajdonú építési telkek értékesítését.

A döntés az ipari jellegű ingatlanokra nem vonatkozik.

Megértésüket köszönjük!


                                                   Herceghalom Község Önkormányzata