Képgaléria

HERCEGHALMI MAJÁLIS 2019

 
MÁJUSFAÁLLÍTÁS 2019

 
Magyar Költészet Napja 2019

Április 11-én a Magyar Költészet Napja alkalmából Dr. Szentmártoni Szabó Gézának, az ELTE BTK Régi Magyar Irodalom Tanszék tanárának előadását hallhatták, "A szerelem és a vitézi idill Balassi Bálint költészetében" címmel a Herceghalmi Könyvtárban
 
A NÉMETORSZÁGBÓL ÉRKEZETT RUHÁK SZÉTOSZTÁSA

Április 6-7-én a tornacsarnokban kiosztásra került a testvérközségünkből Mehrstettenből érkezett ruhaadomány. Erre az alkalomra Herceghalomba érkezett Mehrstetten polgármester asszonya és a kinti testvér-kapcsolati egyesület elnöke.
 
EGÉSZSÉGÜGYI NAP VOLT HERCEGHALOMBAN

Március 30-án a biatorbágyi EFI (Egészségfejlesztési Iroda) díjmentes szűrést tartott Herceghalomban.
 
TESZEDD! 2019

Megmozdult a falu! Herceghalom is csatlakozott az országos Teszedd akcióhoz és 2019. március 23-án közel 150 fő vett részt a község megtisztításában. Munkájuk nyomán 2 db 8 m3-es konténer púpozva telt meg az összeszedett szeméttel. KÖSZÖNET ÉRTE!
 
MÁRCIUS 15-ei ÜNNEPSÉG HERCEGHALOMBAN
Erdősi László
Csizmadia Zsuzsa
Zsótér Jánosné

 
BETLEHEM KIÁLLÍTÁS

A Herceghalmi Községi Könyvtár felhívására érkeztek házilag készített Betlehemek, melyekből a könyvtárban kiállítást rendezett Király Márta könyvtárvezető. A verseny nyertesét a közönség szavazatai alapján állapították meg. (A képek közzétételének időpontjában még nem volt meghirdetett győztes)
 
ADVENT ELSŐ VASÁRNAPJA

 
ADVENTI VÁSÁR 2018 HERCEGHALOM

 
MIKULÁS JÁRT HERCEGHALOMBAN

 
Tehetségfórum

 
ÜNNEPI MEGEMLÉKEZÉS 1956 OKTÓBER 23. ALKALMÁBÓL

 
FAÜLTETÉS

A HGP csapata azaz a Herceghalmi Greenpeace szombaton a Zsámbéki úton elültetett több tucat fát. Készült pár fotó a nagyon lelkes és jókedvű Csapatról. Volt egy négylábú segítség is, aki a fáknak szánt gödröket rágcsálómentesítette, rettenetes szorgalommal. Akik nem voltak ott, azoktól annyit kérünk, hogy szeretettel gondoljanak fákra, és akiknek belefér mondjanak egy imát azért, hogy a fák megeredjenek. Köszönet a HGP Csapatának.
 
Kirakodó vásár Herceghalomban

2. alkalommal rendezték meg a Herceghalmi Kirakodó Vásárt, 2018. október 14-én.
 
HERCEGHALMI GESZTENYÉS NAP

Első alkalommal rendezték meg a Gesztenyés Napot 2018. október 14-én.
 
KIEGÉSZÍTÉS AZ ELSŐ BUDAKESZI SÖRFESZTIVÁLON KÉSZÜLT KÉPEKHEZ

A mehrstetteni delegáció tagjaként ellátogatott Herceghalomra Klaus Stephani a Mehrstetteni Német-Magyar Baráti Kör elnöke. A rendezvényen készült fotóit elküldte, melyeket itt láthatnak.
 
Budakeszi Sörfesztivál 2018
Makay István fotója.

Sikeresen lebonyolított sörfesztiválon vett részt Herceghalom Község Budakeszin, 2018. szeptember 22-én. Nagy nagy köszönet azoknak az asszonyoknak, akik süteményeket készítettek és elküldték azokat a rendezvényre. Nem túlzok, de talán a legnagyobb sikere a herceghalmi sütiknek volt. KÖSZÖNJÜK! A testvér-kapcsolatok jegyében megrendezett eseményre négy fő jött el Mehrstettenből,Franziska Höchstädter polgármester asszony vezetésével. Részünkről Erdősi László polgármester úr és Makay István alpolgármester úr vett részt, valamint ifj. Gyimothy Géza. A kicsit mostoha időjárás ellenére sokan látogatták meg a rendezvényt és - nem győzőm hangsúlyozni - a herceghalmi sütik mellett senki nem ment el úgy, hogy ne kóstolta volna.
 
ABACUS PIKNIK 2018

 
ELSŐ KÉZMÍVES KIRAKODÓ VÁSÁR HERCEGHALOMBAN

2018.szeptember 8-án rendezték meg az első kézmíves kirakodó vásárt és börzét Herceghalomban
 
TANÉVNYITÓ AZ ISKOLÁBAN 2018-2019

 
CSALÁDI NAP AZ ESÉLYEGYENLŐSÉG JEGYÉBEN

Augusztus 25-én a Herceghalmi Mozgáskorlátozottak Egyesülete családi napot rendezett, az esélyegyenlőség jegyében.
 
KÉPEK A 2018. évi SZOCIÁLIS TÁBORBÓL - BOGÁCS ÉS BUDAPEST

 
FALUNAP 2018 - HERCEGHALOM

 
SZENT IVÁN ÉJI MULATSÁG HERCEGHALOM - 2018

 
ELBALLAGTAK A 8-OS DIÁKOK

 
ISMÉT ÉRKEZETT MEHRSTETTENBŐL RUHAADOMÁNY

 
PEDAGÓGUSNAP 2018

 
AZ ÖSSZETARTOZÁS NAPJÁN TRIANONRA EMLÉKEZETT HERCEGHALOM

 
BAJNOKCSAPAT-2018

A Herceghalom Labdarúgó Csapata nyerte meg a 2017-2018. évi Fejér Megye III Bajnokságot és így feljutott a Fejér Megye II. bajnokságba.
 
MÁJUS 27. GYERMEKNAP HERCEGHALOMBAN

 
KÓRUSTALÁLKOZÓ HERCEGHALOM 2018

 
TEHETSÉGNAP 2018

ÚJ RENDEZVÉNY HELYSZÍNNEL BŐVÜLT HERCEGHALOM. Május 26-án a Kiserdőben lévő volt bemutató pavilonban rendezte meg az iskola, a már hagyományos tehetségnapját. Az éneknek, zenének prózának, alkalmasabb helyet nem is találhattak volna, mint a kis-erdei pavilon. Az iskola tehetséges diákjai mutatták be tudásukat, nagy sikerrel.
 
RAÁB ZOLTÁN FOTÓKIÁLLÍTÁSA A KÖNYVTÁRBAN

Május 7-én a könyvtárban megnyílt RAÁB ZOLTÁN fotókiállítása. A kiállítás megtekinthető egy hónapig a nyitvatartási időben.
 
MAJÁLIS 2018 HERCEGHALOM

 
MÁJUSFA ÁLLÍTÁS 2018 - HERCEGHALOM

Április 30-án Herceghalomban májusfát állítottak a település fiataljai.
 
HERCEGHALMI JÓTÉKONYSÁGI BÁL

2018. április 14-én a Magyar Vöröskereszt Herceghalmi Alapszervezete jótékonysági bált rendezett Halászi Harsány Mira, 10 éves leukémiás kislány gyógykezelésének megsegítésére. A fotókat a NIMRÓD FOGADÓ munkatársa készítette
 
TEGYÜK RENDBE A KISERDŐT-ELSŐ NAP

 
NŐKÉNT EURÓPÁBAN - EURÓPAI KIHÍVÁSOK 2018

Programsorozat kezdődött a Községi Könyvtárban. Csizmadia Zsuzsának a sorozat háziasszonyának első vendége Csenger-Zalán Zsolt országgyűlési képviselő volt.
 
2018. MÁRCIUS 15-i ÜNNEPSÉG HERCEGHALOMBAN

Herceghalomért díj átadása
 
A HERCEGHALOM GYERMEKEIÉRT ALAPÍTVÁNY 2018. ÉVI JÓTÉKONYSÁGI BÁLJA

Az idei bál a Nímród Fogadóban került megrendezésre. A bálról bővebb cikket olvashatnak a Herceghalmi Hírmondó márciusi számában. Az itt megjelentetett fotókat Kovácsné Varga Melinda készítette.
 
A HERCEGHALMI ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS ALAPFOKÚ MŰVÉSZETI ISKOLA KÉPZŐMŰVÉSZETI TAGOZATÁNAK FÉLÉVI KIÁLLÍTÁS

 
A HERCEGHALMI KÉZIMUNKA SZAKKÖR KIÁLLÍTÁSA

December 18-án a Herceghalmi Községi Könyvtárban a helyi kézimunka szakkör kiállításának megnyitója volt.
 
IDŐSEK KARÁCSONYA 2017

December 14-én Herceghalom Község Önkormányzata karácsony alkalmából vendégül látta községünk idős lakóit. Az óvodások műsorát követően a Labdarózsa Kórus és a HEKE Tánccsoportjának műsorát élvezhették a vendégek. A program vacsorával zárult.
 
ADVENTI VASÁRNAP

December 17-én Advent 3. vasárnapján ismét ünnepség volt a Kulturális Egyházi Központban. Edreffy Géza Evangélikus Lelkész meggyújtotta az adventi koszorú harmadik gyertyáját.
 
ADVENT ELSŐ VASÁRNAPJA

December 3-án Advent első vasárnapján a Kulturális Egyházi Központban meggyújtották az adventi koszorú első gyertyáját. Az ünnepségen készült fotókat Búza Gábor készítettel. Köszönjük szépen!
 
MIKULÁS BÁCSI VOLT HERCEGHALMON

 
ÁDVENTI VÁSÁR ÉS MIKULÁS ÜNNEP HERCEGHALOMBAN

 
Márton Nap 2017

 
HALLOWEEN 2017 - HERCEGHALOM

2017. március 31-én Herceghalomban gyerekek sokasága gyülekezett azért, hogy Halloween alkalmából csoportokba verődve becsengessenek a töklámpással kivilágított házakba némi kis csoki-ajándékér. A képeket a gyerekeket kísérő szülők készítették többnyire telefonjaikkal.
 
HALLOWEEN JELMEZEK