ÚJABB SIKER!

Nagy örömmel tájékoztatom Önöket, hogy a koronavírus-járvány első szakasza idején a Magyar Falu Program pályázataira  előkészített és beadott pályázataink közül már 2 nyert: 
61.322.610 forinttal gazdagodott Herceghalom! 
Már akkor tudtuk, hogy az élet nem állhat meg, a járvány terjedésének lassítása mellett teljes erőbedobással kell dolgoznunk azokon az ügyeken, melyek a közös jövőnket szolgálják.
A Füzes utca aszfaltozására 29.999.999 Ft támogatást nyertünk el, a KEK korszerűsítésére pedig 31.322.611 forint támogatást nyertünk el. 
Még el nem bírált pályázatainkkal az óvoda és az orvosi rendelő korszerűsítésére, valamint a játszóterek felújítására, építésére igényeltünk támogatást.
Fantasztikus érzés, hogy újabb és újabb lehetőségek nyílnak számunkra Herceghalom fejlesztésére, szépítésére, élhetőbbé tételére.  Tudom, és ilyenkor igazol is az eredmény: hosszú távon igenis van értelme a napi munka mellett a fejlesztésekre is gondosan, kitartóan odafigyelni. Drukkoljanak velem együtt, hogy a további pályázatainkat is számunkra kedvezően bírálják el és támogatásra érdemesnek ítéljék! 
KÖSZÖNJÜK!!
2020. július 21., kedd 15:41


Vissza