PolgármesterErdősi László

 

Erdősi László vagyok, Herceghalom 2010-ben megválasztott polgármestere. Ars poeticám Kennedy elnök nyomán: Ne azt kérdezd, mit tehet érted a közösség, hanem azt, hogy te mit tehetsz a közösségedért.

 

Még aktív öttusázó koromban világossá vált előttem, hogy a fair játék, a sportszerű hozzáállás és a csapatszellem nem csak a sport világában fontos, de az élet legtöbb területén ezek a tulajdonságok a garanciái a hosszú távú sikernek. Villamosmérnökként a vállalati munkám során, majd üzleti vállalkozásomban, ám később a Főváros I. kerületének alpolgármestereként is azt tapasztaltam, hogy a kölcsönös bizalom és tisztelet szellemének megteremtése és fenntartása képes a legjobb emberi tulajdonságok és erők mozgósítására.

 

Amikor a helyi közéletbe való bekapcsolódásom nyomán felkértek, hogy vállaljam a megmérettetést a községünk, Herceghalom szolgálatért folytatott küzdelemben, világossá tettem, hogy céljainkat csak jó emberi kapcsolatokon alapuló, egymást megbecsülő, a rászorultakat segítő és minden jó kezdeményezést támogató munkával tudjuk elérni. Örülök annak, hogy a törekvésem megértésre talált.

 

Célom az, hogy az önkormányzati szférát érintő jelentős átalakulások közepette, a működésünk biztonságának megőrzése mellett a település további, hosszútávú fejlődését szolgálhassam.