Testvérkapcsolat

  2013. április 13. és 14.-ke között szétosztottuk a lakosság körében a több mint 500 csomagot tartalmazó, Mehrstettenből érkező ruhaadományt. A ruhaosztási akció sok-sok Herceghalomi polgárunkon segített, illetve sokuknak nagy örömet okozott. Az akció szociális sikerét látva, Herceghalom Önkormányzata, a Partnerkapcsolatok Baráti Kör valamint Mehrstetten Önkormányzata úgy döntött, hogy tovább folytatják az immáron 17 éve folyó ruhagyűjtési akciót az arra igényt tartó herceghalmi polgárok számára. A legközelebbi,(2014-es) adományszállítást, Rudolf Ott polgármester úr ígéretének jegyében, Mehrstetten vállalta magára.  
Kedves Olvasó! 2013.március 22-24-ig, Herceghalom polgármestere Mehrstettenben tett hivatalos látogatást. A látogatás oka, a Mehrstetteniek által összegyűjtött ruha adomány elhozatala. Mint ismert, 2012-ben, Herceghalom és Mehrstetten úgy állapodtak meg, hogy 2013-tól évente, egymást váltva, szervezik meg az adomány, Herceghalomba való eljuttatását.
Jegyzőkönyv Téma: Partnerkapcsolati kötődések Herceghalommal Vonatkozás: Beszélgetés Erdősi László polgármesterrel a Mehrstetteni Tanácsházán, 2013. március. 23. szombat.
A Partnerkapcsolatok Baráti Körének 2013-as évre tervezett feladatai és rendezvényei