Főoldal

Szúnyoggyérítés

A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatósága szervezésében földi kémiai szúnyoggyérítés történik 2017. július 26-án a napnyugta utáni időszakban.

 

 Tartaléknapok: 2017. július 27-28.

 

Az irtás során felhasznált szer kizárólag a csípőszúnyogokat pusztítja el, a szer a környezetre nincs káros hatással. A földi irtás során felhasznált készítmények: Coratrin, Mosquitox Fog. készítmények kerülnek felhasználásra. A készítmény kijuttatott formájában kizárólag rovarokra van káros hatással, melegvérű állatokra, emberre nem veszélyes és a környezetet sem károsítja.

 

Herceghalom Község Önkormányzata

 Gesztenyefák permetezése

Tisztelt Lakosság!

Tájékozatjuk, Önöket, hogy a Gesztenyés úton lévő gesztenyefák permetezésére - időjárás függvényében a mellékelt tájékoztatás szerint kerül sor.

Felhívás

Herceghalom Község Önkormányzatának Képviselő-testületea felsőoktatásban nappali tagozaton tanuló herceghalomi állandó lakcímmel rendelkező fiatalok számára az alábbi pályázatot hirdeti meg.


Kerékpáros barát útvonal kijelölése

Tisztelt Lakosság!

A Magyar Kerékpárosklub szakembere az önkormányzat és a Szülői Közösség képviselőivel közösen tartott 2017. június 12-i helyszíni bejáráson tapasztaltakat figyelembe véve megküldte javaslatát a kerékpározás feltételeinek javítására.

A térkép a leírt útvonalterveket tartalmazza.Gesztenyefák állapotának felmérése

Tisztelt Lakosság!

Az alábbiakban megtekinthető a Gesztenyés úton és Zsámbéki úton lévő gesztenyefák állapotának felmérése kapcsán keletkezett iratanyag. A Humán és Környezetvédelmi Bizottság soron következő, június 20-án, kedden tartandó rendkívüli ülésén vitatja meg a szakértői vélemény tartalmát a szakember meghallgatásával egybekötve.