Értesítés

Éves vízmérő leolvasás lesz 2017. október 2-án Herceghalomban
Járványügyi megfigyelés

A Pest Megyei Kormányhivatal Érdi Járási Hivatala Herceghalmon egy személy járványügyi elkülönítését rendelte el.

A járványügyi szabályok pontos betartására hívom fel Herceghalom lakóinak figyelmét, főleg az élelmiszerüzletekben kérem, hogy tartsák be a szabályokat.

Csizmadia Zsuzsanna polgármester

 

fénykép forrása: internetSzúnyoggyérítés!

Tájékoztatjuk a kedves lakosságot, hogy 2020. augusztus 14-én 20.00 órai  kezdéssel (esőnap: augusztus 17. hétfő) ismét melegköddel végzett földi szúnyoggyérítés lesz Herceghalmon. A munkavégzés befejezésének várható időpontja 02.00 óra. Felhasználásra kerülő készítmény: Deltasect Plus 1,2 ULV, a kijuttatás módja: melegköd és ULV.  A kezelés alá vont terület nagysága: 114 ha.

Dr. Kovács Judit jegyző asszonyt

2020.08.07-től felmentettem a munkavégzés alól.

Csizmadia Zsuzsa 

Herceghalom Község polgármestereHáziorvosi rendelési idő változás augusztus hónapban!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a háziorvosi rendelési idő a következő napokon változik:

2020.08.10. hétfő: 8-11 óráig tart

2020.08.11. kedd: 12.30-15.30 óráig tart

2020.08.31. hétfő: 8-11 óráig tart.

A többi napon a rendelési idő változatlan!

Háziorvosi Rendelő Herceghalom

Herceghalom, Gesztenyés u.13.


Rendelési idő:
Hétfő:       15-18h
Kedd:         8-11h
Szerda:      8-11h
Csütörtök: 14-17h
Péntek:       8-11h

Dr. Pintér Márk háziorvostan szakorvos
Nyúl Katalin háziorvos szakasszisztens


Polgármesteri határozatok sora

-  anonim táblázatba foglalva - a rendkívüli jogrend idején a veszélyhelyzet alatt a katasztrófavédelmi törvény 46. § (4) bekezdése alapján, melyben a Humán és Környezetvédelmi Bizottság helyett és nevében eljárva döntött szociális kérelmek elbírálása ügyében.Időjárási tájékoztató

Az Országos Meterológiai Szolgálat tájékoztatása szerint a hétvégén (július 25-én és 26-án) intenzív csapadékhullás, erős vagy akár viharos széllökés várható az ország területén. Bővebb információ az Országos Meterológiai Szolgálat honlapján található: www.met.huÚJABB SIKER!

Nagy örömmel tájékoztatom Önöket, hogy a koronavírus-járvány első szakasza idején a Magyar Falu Program pályázataira  előkészített és beadott pályázataink közül már 2 nyert: 
61.322.610 forinttal gazdagodott Herceghalom! 
Már akkor tudtuk, hogy az élet nem állhat meg, a járvány terjedésének lassítása mellett teljes erőbedobással kell dolgoznunk azokon az ügyeken, melyek a közös jövőnket szolgálják.
A Füzes utca aszfaltozására 29.999.999 Ft támogatást nyertünk el, a KEK korszerűsítésére pedig 31.322.611 forint támogatást nyertünk el. 
Még el nem bírált pályázatainkkal az óvoda és az orvosi rendelő korszerűsítésére, valamint a játszóterek felújítására, építésére igényeltünk támogatást.
Fantasztikus érzés, hogy újabb és újabb lehetőségek nyílnak számunkra Herceghalom fejlesztésére, szépítésére, élhetőbbé tételére.  Tudom, és ilyenkor igazol is az eredmény: hosszú távon igenis van értelme a napi munka mellett a fejlesztésekre is gondosan, kitartóan odafigyelni. Drukkoljanak velem együtt, hogy a további pályázatainkat is számunkra kedvezően bírálják el és támogatásra érdemesnek ítéljék! 
KÖSZÖNJÜK!!